Qeverisje e mirë

Konkurs për punë praktike...

Demokraci Plus (D+) shpallë konkurs për angazhimin e dy (2) praktikantëve të cilët do të asistojnë në punën e dy…

Janar 27

Partitë Politike dhe Zgjedhjet

Publikimi i raportit 'Ndërtimi i një partneriteti të...

Demokraci Plus (D+) në bashkëpunim me Konrad Adenauer Stiftung (KAS) të martën ka mbajtur një tryezë diskutimi ku është prezantuar…

Nëntor 24

ndreqe.com

Vizito platformen

5189

raportuar

1657

ndrequr

3900

perditesime

Shikoni infografikat e fundit

Përmbushja e zotimeve të kryetarëve të komunave gjatë fushatës zgjedhore sipas fushave

Përmbushja e zotimeve të kryetarëve të komunave gjatë fushatës zgjedhore sipas fushave

Transparenca e MKK-së vlerësuar në bazë të përmbushjes së kritereve të përcaktuara me Udhëzimin Administrativ për Uebfaqet e Institucioneve Publike

Transparenca e MKK-së vlerësuar në bazë të përmbushjes së kritereve të përcaktuara me Udhëzimin Administrativ për Uebfaqet e Institucioneve Publike

Shikoni videot më të fundit

Vizita e deputetes Doarsa Kica Xhelili në D+

Vizita e deputetes Doarsa Kica Xhelili në D+

Monitorimi i prokurimit publik gjatë vitit 2022 nga Demokraci Plus

Monitorimi i prokurimit publik gjatë vitit 2022 nga Demokraci Plus